Anunciado 21 de enero 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
10
Número de inscritos
39
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Costa Brava Foods som una important empresa del sector carni ubicada a la zona de Girona, i que ens trobem en ple procés de creixement d'expansió, i per aquest moitu precisem incorporar, degut al nostre creixement, OPERARIS/ES PER LÍNIA DE PRODUCCIÓ.

Les tasques que les persones seleccionades portaran a terme seran, majoritàriament, les d'envasat i congelat de producte carni en línies de producció contínua (envasat al buit, etiquetatge, pesat del producte, encaixat, paletitzat,...), entre d'altres tasques en funció de la secció a la qual vagi destinada cada persona.

S'ofereix estabilitat laboral, amb l'oportunitat de formar part d'una empresa sòlida, consolidada i en creixement, on les persones seleccionades podràn optar a opcions reals de desenvolupament i aprenentatge en funció dels valors aportats.

Requisitos mínimos
El perfil que estem cercant correspon a professionals que aportin formació mínima a nivell d'EGB o ESO, i que comptin amb una experiència mínima d'un any treballant com a operari/a en fàbrica, estant habituats/des a treballar en cadena de producció contínua.

- Es valorarà molt positivament que l'experiència aportada sigui en una empresa càrnia i/o alimentària, ja sigui en processos d'envasat o de congelat de producte, tot i que no és imprescindible per optar al lloc de treball. Per altra banda, també es valorarà comptar amb el carnet de carretoner/a.

- Pensem en persones dinàmiques i actives, que siguin polivalents, i que tinguin ganes d'optar a un lloc de feina estable.

Compartir esta oferta